Bestellen Bontesok

Wat is het?
'Bontesok' is mijn versie van ambachtelijk handgemaakte huisgebreide wollen sokken, opgezet met afwisselende en verschillende soorten vrolijke sokkenwol. Warm en slijtvast.
Geen één sok wordt daarbij hetzelfde qua kleurpatroon gebreid dus het resultaat is altijd een beetje een verrassing, wel zijn ze allemaal bont en vrolijk. Zie de 'Bontesok' eerder als twee zusjes dan als een identieke tweeling. Ze zijn verwant maar tóch niet hetzelfde.

Voor wie is het?
Voor iedere volwassene, man of vrouw, die wel wat kleur en warmte kan gebruiken en beslist geen saaie voeten wil. De maten lopen van 36 t/m 46.

Kriebelt dat niet, wol?
Mijn zus is de grootste kriebelkous die er bestaat en uitgerekend zij heeft de 'Bontesok' tot jeukvrij uitgeroepen! Wollen sokken dragen juist heel comfortabel, warm maar niet klam. Wel vragen ze een beetje liefde bij het wassen, dat verdienen ze ook. Sokkenwol bevat naast de wol ook altijd een klein percentage polyamide. Zonder zouden ze te snel slijten.

Hoe verder?
De 'Bontesokken' liggen niet op voorraad maar worden speciaal voor jou op bestelling gemaakt. Wil je oprecht graag dat ik voor je aan de slag ga dan kun je een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar: bontewol apestaartje outlook punt com    Vermeldt daarin:
  • Het aantal 
  • De schoenmaat (36 t/m 46)
  • evt. bijzonderheden zoals extra brede/smalle voet of hoge/lage wreef.
De wachttijd bedraagt grofweg 1 tot 4 weken. Het blijft handwerk wat ik met liefde goed wil doen dus dat kost soms wat meer tijd. Je wordt per mail benaderd voor betaling en adresgegevens waarna de sokken zonder extra kosten* per post naar je worden opgestuurd.

Wat kost dat?
Naast wat wachttijd kost het je € 30,- per paar. Dit is onafhankelijk van je maat. Daarvoor krijg je een uniek ambachtelijk wollen sokkenpaar van grootmoeders kwaliteit en mag je je daarnaast volhartig een officiële 'Bontesokker' noemen. Dat is best een titel om met eer te dragen!

(*buiten Nederland of op aanvraag aangetekend komen er nog wel extra postzegelkosten bij.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten